(Poistunut julkaisusta)

Puutarhureita
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Oletko puutarha-alan ammatilainen? Etsitkö töitä tulevalle kesälle? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme nyt PUUTARHUREITA Ouluun.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla viheralueiden hoitotöitä puutarhureille.

Puutarhurina työskentelet vaihtelevissa kohteissa ja työajat ovat yleensä arkisin klo 7–15 välillä. On hienoa, jos voit aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä ainakin elokuun loppuun asti, mahdollisesti pidempäänkin. Me ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Mitä sitten odotamme työntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Puutarhurin tehtävään edellytämme alalle soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta. Katsomme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden.

Työntekijöillemme tarjoamme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään kesän aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esim. työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Olisitko sinä meidän työntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2018. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja haastattelemme jo hyvissä ajoin.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi