Puutarhureita ja vihertyöntekijöitä
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020

Etsimme syyskaudelle 2020

PUUTARHUREITA JA VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ

Pääkaupunkiseudulle

”Paras porukka menestyksen tueksi.”

Etsimme viheralan osaajia ja puutarhureita syys/talvikauden 2020 vihertöihin pääkaupunkiseudun työkohteisiimme. Tehtäviisi kuuluu perusylläpitotöitä, kuten ruohonleikkuuta, pensaiden leikkauksia, lehtien poistoa ja rikkakasvien kitkentää. Työtehtävistä ja vastuista voidaan sopia tarkemmin oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävät ovat määräaikaisia alkaen syyskuusta kestäen loka-marraskuun loppuun, töiden jatko on mahdollista talvenkin yli. Työjakson aloituksesta ja kestosta voidaan sopia erikseen. Opiskeluihin liittyvä työharjoittelu on myös mahdollinen.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, kun sinulla on reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote sekä innokas asenne kaikkiin viheralan töihin. Et kavahda huonommassakaan säässä työskentelyä ja viihdyt fyysisessä työssä. Oma-aloitteisuus ja kyky suunnitella omaa työjärjestys ovat tehtävässä avainasemassa, sillä työkohteet voivat vaihdella päivittäin. Tunnet yleisimmät kasvit ja erotat istutetut kitkettävistä rikkaruohoista. Odotamme sinulta viheralan tai puutarhurin koulutusta, tai aiempaa kokemusta viheralan työtehtävistä.

Eduksi katsomme Työturva- ja Tieturva 1-pätevyyksien voimassaolon, mutta voit käydä koulutukset tarvittaessa myös meidän kauttamme. Pääkaupunkiseudun tuntemus ja B-ajokortti tukevat tehtävässä menestymistä.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä työmaapäällikkö Päivi Ainamoon, puh. 040 830 8238.

HAE TEHTÄVÄÄN  20.9. MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajien joukkoomme! 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1379817
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Päivi Ainamo (paivi.ainamo (a) yit.fi)
  • Puhelin: 040 830 8238