(Poistunut julkaisusta)

Puutarhureita ja vihertyöntekijöitä kesäkaudelle 2020
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme kesäkaudelle 2020

PUUTARHUREITA JA VIHERTYÖNTEKIJÖITÄ

Pääkaupunkiseutu

”Paras porukka menestyksen tueksi.”

Etsimme viheralan osaajia ja puutarhureita kesäkauden 2020 vihertöihin pääkaupunkiseudun työkohteisiimme. Tehtäviisi kuuluu viherrakennustöitä sekä perusylläpitotöitä kuten ruohonleikkuuta, pensaiden ja puiden leikkauksia ja kasvien kitkentää. Työtehtävistä ja vastuista voidaan sopia tarkemmin oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tehtävät ovat määräaikaisia alkaen huhti-toukokuusta ja kestäen loka-marraskuun loppuun. Työjakson aloituksesta ja kestosta voidaan sopia erikseen. Opiskeluihin liittyvä työharjoittelu on myös mahdollinen.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, kun sinulla on reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote sekä innokas asenne kaikkiin viheralan töihin. Et kavahda huonommassakaan säässä työskentelyä ja viihdyt fyysisessä työssä. Oma-aloitteisuus ja kyky suunnitella omaa työjärjestys ovat tehtävässä avainasemassa, sillä työkohteet voivat vaihdella päivittäin. Tunnet yleisimmät kasvit ja erotat istutetut kitkettävistä rikkaruohoista. Odotamme sinulta viheralan tai puutarhurin kolutusta, tai aiempaa kokemusta viheralan työtehtävistä.

Eduksi katsomme Työturva- ja Tieturva 1-pätevyyksien voimassaolon, mutta voit käydä koulutukset tarvittaessa myös meidän kauttamme. Pääkaupunkiseudun tuntemus ja B-ajokortti tukevat tehtävässä menestymistä.

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, voit olla yhteydessä työmaapäällikkö Päivi Ainamoon, puh. 040 830 8238.

HAE TEHTÄVÄÄN 1.3.2020 MENNESSÄ ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!