Puutarhavastaava
Rusta

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Haemme puutarhavastaavaa Lappeenrannan tavarataloon


Osastonhoitajana vastaat puutarhaosaston tuotteiden tilauksista, esillepanoista, asiantuntevasta asiakaspalvelusta ja myynnistä.  Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa puutarhatuotteiden ja sesonkituotteiden tuntemusta sekä halua oppia uutta. Lisäksi myynti- ja asiakaspalvelutaidot ovat vahvuuksiasi.

Puutarhavastaavan tehtävät:

  • vastaat puutarhaosaston tuotteiden tilauksista
  • asetat asiakkaan ja myynnin aina etusijalle sekä autat saavuttamaan ja ylittämään asetetut myynti- ja kannattavuustavoitteet
  • työskentelet tehokkaasti kassalla, esillepano-, hinnoittelu- ja varastotehtävissä
  • ylläpidät aktiivisesti järjestystä ja siisteyttä


Tehtävässä tarvitset
Odotamme hakijalta reipasta palveluasennetta, oma-aloitteisuutta ja halua kehittyä puutarhavastaavan työssä. Olet positiivinen tiimipelaaja, jolle asiakaspalvelu on intohimo. Sinulla on vähittäiskaupan tuntemusta ja kykenet työskentelemään nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Saat perehdytyksen tehtävääsi sekä tuen työllesi. Trukilla ajotaito katsotaan eduksi. Rustan työntekijän tärkein ominaisuus on kuitenkin oikea asenne!

Tarjoamme
Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja sopimustunteja on keskimäärin 37,5h/viikko. Edellytämme mahdollisuutta työskennellä erimittaisissa työvuoroissa kaikkina viikonpäivinä. Palkkaus on kaupan TES:n mukainen. Perehdytämme kaikki työntekijät huolellisesti työtehtäviin.

Arvomme
Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana päivittäisessä työskentelyssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua menettämättä joustavuutta, fokusta tai alkuperäisiä juuriamme.


Hae nyt
Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Jätä hakemuksesi 9.8.2020 mennessä. Myymäläpäällikkö Toni Peltola (toni.peltola@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja paikasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot