(Poistunut julkaisusta)

Puutarhatyöntekijöitä Pohjankuruun
Puutarha Tahvoset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Puutarha Tahvoset Oy
Puutarha Tahvoset Oy on koriste- ja hyötykasvien tuotantoon ja tukkumyyntiin keskittynyt taimitarha. Yritys on erikoistunut astiataimiin, joiden tuotannosta on yli 30 v kokemus. Koristepensaita ja -puita, marjapensaita, hedelmäpuita, jättiperennoja ja mansikantaimia lisätään ja viljellään n. 100 hehtaarin alueella. Asiakkaina ovat puutarhamyymälät ja viherrakentajat Suomessa ja lähialueilla.
Toimenkuva
KEVÄÄKSI PUUTARHATÖIHIN?

Etsimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Pohjankuruun kausityöntekijöitä monipuolisiin puutarhatehtäviin.

Tehtävä voi sisältää taimien keräilyä, taimilisäystä tai viljelyä ja työskentely alkaa maaliskuun loppupuolella riippuen säästä. Oma kulkuneuvo (tai kimppakyydin järjestäminen) on välttämätön työpaikan sijainnin vuoksi. Palkka on puutarha-alan työehtosopimuksen mukaan ja työ on päivätyötä, joskin päivän pituus voi vaihdella tarpeen mukaan. Työ saattaa jatkua myös syksyllä, mutta keskellä kesää on hiljaisempaa.
Odotamme sinulta
Jos olet reipas ja luotettava, toimit ohjeiden mukaisesti ja pidät ulkona tapahtuvasta monipuolisesta fyysisestä työskentelystä, niin tässä on juuri sopiva tehtävä. Asenne ratkaisee ja hyvälle tekijälle voi yhtämittaista työtä riittää koko kaudeksi. Hyviä tekijöitä on myös rekrytoitunut.
Muut tiedot
Työtä edeltävälle viikolle voimme järjestää ehdokkaille yhteisen tutustumispäivän puutarhalle. Huom! Vinkkaa kaverille ja kaverista, sillä vinkin kautta työn aloittavista maksamme sinulle vinkkipalkkion!

Hae paikkaa oheisen linkin kautta vaikka heti, viimeistään 8.3.2020 mennessä. Huolellisesti täytetty hakuprofiili nopeuttaa käsittelyaikaa. Vastaamme tehtävään liittyviin kysymyksiin arkisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
Sopimuksen mukaan kaudella 2020
Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.03.2020 mennessä.