(Poistunut julkaisusta)

Puutarhatyöntekijöitä Pohjankuruun
Puutarha Tahvoset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Puutarha Tahvoset Oy
Puutarha Tahvoset Oy on koriste- ja hyötykasvien tuotantoon ja tukkumyyntiin keskittynyt taimitarha. Yritys on erikoistunut astiataimiin, joiden tuotannosta on yli 30 v kokemus. Koristepensaita ja -puita, marjapensaita, hedelmäpuita, jättiperennoja ja mansikantaimia lisätään ja viljellään n. 100 hehtaarin alueella. Asiakkaina ovat puutarhamyymälät ja viherrakentajat Suomessa ja lähialueilla.
Toimenkuva
KESÄKSI PUUTARHATÖIHIN?

Etsimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Pohjankuruun kausityöntekijöitä monipuolisiin puutarhatehtäviin. Työ voi sisältää taimien keräilyä, taimilisäystä tai viljelyä ja työskentely alkaa huhtikuun alkupuolella/huhtikuun aikana. Oma kulkuneuvo (tai kimppakyydin järjestäminen) on välttämätön työpaikan sijainnin vuoksi. Palkka on puutarha-alan työehtosopimuksen mukaan ja työ on päivätyötä, joskin päivän pituus voi vaihdella tarpeen mukaan. Tekijöitä tarvitaan eniten keväällä ja syksyn alussa alkaa uusi tarve. Keskellä kesää on hieman hiljaisempaa.
Odotamme sinulta
Jos olet reipas ja luotettava, toimit ohjeiden mukaisesti ja pidät ulkona tapahtuvasta monipuolisesta fyysisestä työskentelystä, niin tässä on juuri sopiva tehtävä. Asenne ratkaisee ja hyvälle tekijälle voi yhtämittaista työtä riittää koko kaudeksi. Hyviä tekijöitä on myös rekrytoitunut.
Muut tiedot
Jos olet uusi hakija, luo oma hakuprofiilisi ja asiointitunnuksesi osoitteessa vmp.fi ja hae tätä paikkaa 31.3.2019 mennessä. Mikäli sinulla on jo tunnukset, voit hakea suoraan kirjautumalla sisään asiointipalveluumme. Vastaamme tehtävään liittyviin kysymyksiin arkisin klo 9-10 välisenä aikana, puh. 040 307 5405.

#contactforum
Kesto
Sopimuksen mukaan, sesonkityö
Lisätietoja
Markus Sippo, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405 (ark. klo 8-109
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.