(Poistunut julkaisusta)

Puutarhatyöntekijöitä Pohjankuruun
Puutarha Tahvoset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018
Puutarha Tahvoset Oy
Puutarha Tahvoset Oy on koriste- ja hyötykasvien tuotantoon ja tukkumyyntiin keskittynyt taimitarha. Yritys on erikoistunut astiataimiin, joiden tuotannosta on yli 30 v kokemus. Koristepensaita ja -puita, marjapensaita, hedelmäpuita, jättiperennoja ja mansikantaimia lisätään ja viljellään n. 100 hehtaarin alueella. Asiakkaina ovat puutarhamyymälät ja viherrakentajat Suomessa ja lähialueilla.
Toimenkuva
Etsimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Pohjankuruun kausityöntekijöitä monipuolisiin puutarhatehtäviin.

Tehtävä voi sisältää taimien keräilyä, taimilisäystä tai viljelyä ja työskentely alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa. Oma kulkuneuvo (tai kimppakyydin järjestäminen) on välttämätön työpaikan sijainnin vuoksi. Palkka on puutarha-alan työehtosopimuksen mukaan ja työ on päivätyötä, joskin päivän pituus voi vaihdella tarpeen mukaan.
Odotamme sinulta
Jos olet reipas ja luotettava, toimit ohjeiden mukaisesti ja pidät ulkona tapahtuvasta monipuolisesta fyysisestä työskentelystä, niin tässä on sinulle sopiva tehtävä. Asenne ratkaisee ja työtä voi riittää pitkälle syksyyn. Hyviä tekijöitä on myös rekrytoitunut.
Muut tiedot
Hae tehtävää vaikka heti oheisen linkin kautta. Huolellisesti ja hyvin täytetty hakuprofiili nopeuttaa hakusi käsittelyä! Vastaamme tehtävään liittyviin kysymyksiin arkisin klo 9:00-11:00 välisenä aikana, puh. 040 307 5405 tai s-postitse raasepori@vmp.fi
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2018 mennessä.