(Poistunut julkaisusta)

Puutarhatyöntekijöitä Joensuun lähialueelle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2018

Kiinnostaako sinua ulkotyö, jossa saat nauttia auringosta työn lomassa? Hae nyt meille Personalhusetille!

Etsimme ahkeria ja innokkaita PUUTARHATYÖNTEKIJÖITÄ Joensuun lähialueelle.

Työtehtävät ovat pääasiassa puutarhatyötä, mm. pensaiden lehtien poimintaa. Työpaikalla on majoitusmahdollisuus sitä tarvitseville. Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeiden mukaisesti 2-4 viikkoa.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti, olet ahkera ja ripeä sekä haluat tehdä aina parhaasi. Aikaisemmasta kokemuksesta alalta on toki hyötyä, mutta tämä työ sopii myös työuransa alussa oleville. Nyt on hyvä mahdollisuus kartuttaa arvokasta työkokemusta! 

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja haastattelemme jo hyvissä ajoin.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.