(Poistunut julkaisusta)

Puutarhatyöntekijä/merkkaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Taimisto Huutokoski Oy on vuonna 1952 perustettu perinteikäs, uusiutuva ja laadukas taimien toimittaja, jonka päämarkkinasegmenttinä ovat viherrakentajat, rakennusliikkeet ja julkinen sektori. Kustannustehokkaat ratkaisut ja ajanmukainen tuotanto takaa hyvän hinta-laatu – suhteen, josta myös kuluttajat pääsevät nauttimaan Siikamäen Suoramyyntihallin kautta. Ydinosaaminen on katu- ja puistopuissa ja sen lisäksi yritys tarjoaa viherrakentamiseen koko kasvillisuusrepertuaarin, oman tuotannon ja yhteistyökumppaneiden voimin, markkina-alueenaan koko Suomi. Yritys työllistää 10 työntekijää ympäri vuoden ja lisäksi kausityövoimaa on sulanmaan aikaan 14 henkeä. Pinta-alaa yrityksellä on noin 80 ha ja liikevaihto on noin 1,8 miljoonaa euroa. Lue lisää: www.huutokoski.fi  

Haemme asiakkaallemme Huutokoskelle nyt kausityöntekijää merkkaustehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen.

Töitä on tarjolla ensin syyskuusta marraskuun loppuun (syyssesongin ajan) ja hyvin tehtävät hoitaessaan, tekijällä on mahdollisuus työllistyä myös kevätsesonkiin uudelleen ja myöhemmin mahdollisesti ympärivuotiseen työhön.

Merkkaajan tehtävänä on käydä taimistossa merkkaamassa tilaukseen sisältyvät tuotteet ja merkatessaan varmistaa myös tuotteiden laatu ja samankaltaisuus. Merkkauksen jälkeen henkilö kirjaa järjestelmään tarvittavat tiedot poimintaa varten.
Näiden tehtävien lisäksi merkkaaja tekee tarvittaessa myös muita taimitarhalla esiintyviä tehtäviä.

Työssä pärjää reipas, tarkka ja ripeäotteinen tekijä, joka haluaa tehdä töitä ulkoilmassa kelillä kuin kelillä. Työ kuormittaa mm. selkää ja käsiä, joten työ edellyttää myös hyvää fyysistä kuntoa.

Työtä tehdään yhdessä vuorossa, mutta toivomme tekijältä mahdollisuutta joustavuuteen ja pidentyvään työpäivään varsinkin kiireisimpinä aikoina.

Tehtävän palkkaus muodostuu puutarha-alan työehtosopimuksen mukaan.

Jos olet etsimämme reipas ulkoilmatekijä, niin jätä hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat syyskuussa.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.