(Poistunut julkaisusta)

Puutarhatyöntekijä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Viihdytkö nopeatempoisessa ja fyysisessä tiimityössä? Jos vastasit kyllä, niin saatamme etsiä juuri sinua. Asiakkaamme on puutarha-alan perheyritys, jonka tiimiin haemme nyt innokasta keräilijää.

Tässä työssä pääset työskentelemään laadukkaiden ja kotimaisten tuotteiden parissa. Työnkuvaasi kuuluu salaattien ja yrttien keräily ja pakkaus sekä muut yleiset puutarha-alan tehtävät. Työssä pärjää innokkaalla asenteella, tiimityötaidoilla ja hyvällä fyysisellä kunnolla.

Työaika sijoittuu arkisin klo 7-15 välille ja työtä on tarjolla n. 25h/vko, mutta toivomme sinulla olevan valmius tehdä töitä kokoaikaisesti (37,5h/vko). Työt alkavat marraskuun alkupuolella ja kestävät ainakin 03/21 asti, mahdollisesti pidempäänkin.    Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla tulee olla oma auto käytössäsi.

Mikäli uskot olevasi sopiva lisä tiimiin, niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi. Aloitamme haastattelut tehtävään heti. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Miia Vesaselta, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi.