(Poistunut julkaisusta)

Puutarhatyöntekijä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Asiakkaamme on alansa vahva ammattilainen, joka tarjoaa kiinteistönhuolo-, siivous ja vihrepalveluita Pirkanmaan alueella. Etsimme heille nyt

PUUTARHATYÖNTEKIJÄÄ.

Työtehtäviin kuuluvat mm. vihrealueiden ylläpito, kitkentä, alasleikkaukset ja kuorikkeen levitys. Toivomme hakijalta jonkin verran kokemusta vihertöistä, mutta ennen kaikkea aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Hakijalta vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja jatkuvat loka-marraskuulle, mutta tässä on hyvä mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen esimerkiksi kiinteistönhuollon työtehtävissä ja työllistyä vakituisesti. Palkkaus sopimuksen/TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta. Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

 https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=383 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.