(Poistunut julkaisusta)

Puutarhatyöntekijä (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Etsimme nyt asiakkaallemme kesän sesonkiin

PUUTARHATYÖNTEKIJÄÄ

Työtehtäviin kuuluvat mm. vihrealueiden ylläpito, kitkentä, alasleikkaukset ja kuorikkeen levitys. Toivomme hakijalta jonkin verran kokemusta vihertöistä sekä aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Hakijalta vaaditaan myös hyvää fyysistä kuntoa sekä yhteistyötaitoja, sillä tehtävässä toimitaan tiimissä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuvat alustavasti syksyyn, mutta tässä on hyvä mahdollisuus jatkaa kesän jälkeen esimerkiksi kiinteistönhuollon työtehtävissä. Palkkaus sopimuksen/TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi pikimmiten CV:n kera. Lisätietoja voit kysellä arkisin klo 8-16 HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500 tai tiia.hietikko@alenconsulting.fi.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.