(Poistunut julkaisusta)

Puutarhatyöntekijä - Karstula
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Ahosen Taimisto on Karstulassa vuonna 1951 toimintansa aloittanut taimitarha, jonka valikoimasta löytyy mm. pensaat, puut, perennat, köynnökset ja hyötykasvit. Yritys myy tuotteita sekä suoraan paikan päällä, että verkkokaupan välityksellä niin yksityistalouksille, yrityksille kuin julkisyhteisöillekin. Etsimme Ahosen Taimisto Oy:lle Karstulaan kahta puutarhatyöntekijää kiireavuksi noin kuukauden mittaiseen työsuhteeseen (jatko mahdollinen). Työ alkaa mahdollisimman pian, joten haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja teemme valinnan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Etsimämme henkilöt

• ovat reippaita ja toimeen tarttuvia
• ovat valmiita työskentelemään vaihtelevissa sääolosuhteissa
• omaavat hyvän peruskunnon
Työkokemusta tai koulutusta ei tehtäviin vaadita, mutta kiinnostus alaa kohtaan on suureksi eduksi. Hakijoilta toivotaan oman auton käyttömahdollisuutta, sillä taimitarhalle ei pääse julkisilla liikennevälineillä. Tilalla on mahdollisuus majoittua viikolla.

Tehtävänkuvaus

Työ sisältää monipuolisesti eri taimitarhan tehtäviä, mm. istuttamista, purkittamista ja kitkemistä. Työhön perehdytetään ja työtä tehdään yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Palkkaus määräytyy alan työehtosopimuksen mukaan.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Viivi Nykänen, puh. 050 593 3220 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.7.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi