(Poistunut julkaisusta)

Puutarhapäällikkö Espoon viherkunnossapitoon
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Kuvaus tehtävästä: Viherkunnossapito etsii Kaupunginpuutarhalle uutta Puutarhapäällikköä (toimi). Tulet vastaamaan yksiköstä, jonka toimenkuvaan kuuluvat puutyöhallin, taimiston ja vihertoimen materiaalien tilaus ja pienimuotoinen kilpailutus. Työparina sinulla on kaksi työnjohtajaa ja useita ammattilaisia erilaisissa tehtävissä. Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä innostusta viheralaan ja töiden koordinoimiseen ja kehittämiseen. Puutarhapäällikön työssä tarvitaan lisäksi hyviä yhteistyötaitoja, asiakashenkisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten sekä yhteistyötahojen kanssa.


Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus / Infrapalvelut


Työaika: 38h 45min


Sopimusala:

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään: vähintään B-ajokortti

Arvostamme: Kokemusta hankintatehtävistä

Kaupunkitekniikan keskus turvaa ja järjestää Espoon kaupunkirakenteen kehittymisen ja ylläpidon. Tulosyksikkö vastaa yleisten alueiden suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpiylläpidosta, maanmittaus- ja kartastotoimen sekä geotekniikan palveluista sekä tehtäväalueeseen kuuluvista lakisääteisistä viranomaistehtävistä.
Viherkunnossapitoon kuuluvat neljä alueiden kunnossapidosta vastaavaa yksikköä sekä luonnonhoito ja kaupunginpuutarha, joiden palveluksessa on yhteensä noin 90 ammattilaista.
Työyhteisömme on avoin, utelias, kokeilunhaluinen ja kehittämismyönteinen. Työntekijöitä ja esimiehiä tuetaan eri tavoin. Meille on tärkeää, että pääset kehittymään työssäsi, verkostoitumaan sekä pitämään ammattitaitoasi ajan tasalla. Tarjoamme sinulle näköalapaikan sekä laajan ja monipuolisen tehtäväkentän kasvavassa ja kehittyvässä kaupungissa.

#contactforum