(Poistunut julkaisusta)

Puutarhaosaston kausimyyjiä Kodin Terraan Tuusulaan
HOK-ELANTO / Kodin Terra Tuusula

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Etsitkö kesätöitä puutarhatyön parista? Omaatko myös asiakaspalvelukokemusta? Haemme asiakkaallemme Kodin Terraan iloisia kausimyyjiä palvelemaan asiakkaita myymälän monipuolisella puutarhaosastolla.

Sinulla on reipas asenne ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Voit olla puutarha-alan asiantuntija, mutta se ei ole suinkaan välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus puutarha-alaa kohtaan ja innokas asenne. Myyjämme auttavat asiakkaita kasvien, lannoitteiden ja multien valinnassa. Haluat auttaa asiakasta tunnistamaan tarpeita, jotta on mahdollista myydä asiakkaalle kaikki hänen tarvitsemansa puutarhatuotteet vaivattomasti yhdellä kerralla.

Työssä tarvitaan tarmokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Myyntitaidot, asiakaspalveluhenkisyys ja ihmisiä pelkäämätön asenne auttavat sinua työssäsi. Et kavahda fyysistä ja osastolla liikkuvaa työtä.

Kodin Terrassa pääset työskentelemään iloisessa joukossa ja oppimaan lisää myynnistä, asiakaspalvelusta ja puutarha-alasta.

Työsuhde on määräaikainen kausityö, työaika on 25/h viikko ja työajat ovat Kodin Terran aukiolojen mukaan. Työ alkaa 16.3. ja kestää 21.6.2020 saakka. Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan.

Jos kiinnostuit, niin jätäthän meille hakemuksesi heti! Muistathan liittää hakemukseen myös cv:n sekä koulu- ja työtodistuksesi.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.