(Poistunut julkaisusta)

Puutarhamyyjiä kesäksi (30 h/vko) K-Rauta Mikkeli
K-Rauta Mikkeli

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas puutarhamyyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Mikkelin puutarhamyymälässä on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä kasvivalinnoissa sekä puutarha- ja piharakentamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:


- iloista asiakaspalveluasennetta


- positiivista ja reipasta mieltä


- rohkeutta lähestyä asiakkaita


- kiinnostusta kehittyvään puutarha-alaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta


- vähintään 18 vuoden ikää


Meillä K-Rauta Mikkelissä työskentelet suuressa, iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta ja/tai puutarha-alalta on plussaa, mutta ei pakollista, silläperehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 15.2.2020 mennessä osoitteeseen juha.pastila@k-rauta.fi.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla huhti-heinäkuu. (kesto sovittavissa).


-----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.