Puutarhajätteen vastaanottaja, Laukaa
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Mustankorkea Oy on Jyväskylän, Laukaan, Muuramen ja Toivakan kuntien omistama jätehuoltoyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistöjen käytännön jätehuoltopalvelut: jätteen keräyksen, kuljetuksen, vastaanoton, käsittelyn sekä jäteneuvonnan. Palveluihin kuuluvat myös Mustankorkean jätekeskuksen lajittelupiha, kunnissa sijaitsevat hyötykeräyspisteet, vaarallisten jätteiden kiinteät vastaanottopaikat sekä niiden kiertävät keräykset.

Haemme Mustankorkea Oy:lle asiakaspalveluhenkistä tekijää Laukaan toimipisteelle puutarhajätteen vastaanottoon.

Työnkuvaus

Laukaan vastaanottopisteellä oleva henkilö ohjaa ja opastaa asiakkaita lajittelemaan risu- ja puutarhajätteet omille kasoilleen ja tarvittaessa auttaa asiakkaita tyhjentämään kuormiaan.

Työaika määräytyy vastaanottopisteen aukioloaikojen mukaan; ma-pe klo 12:00-18:00. Lisäksi tekijä käy kerran viikossa tarkastamassa Toivakan toimipisteen ennen oman työvuoronsa alkua. Alueelle tulee työmaakoppi, jossa voi ruokailla ja tarvittaessa mennä sateen suojaan.

Huom. Tehtävään otetaan varalle myös päivystäjä sairastapauksien varalle. Tälle henkilölle rahallinen korvaus sovitaan erikseen.

Työn vaatimukset

- Työn vaatimuksena on reipas ja palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen työskentelytapa

- Luotettava henkilö, jolla on pelisilmää asiakastilanteisiin

- B-ajokortti sekä oma auto käytössä

- Voimassaolevat työturvallisuus- sekä tieturva 1-kortit

(Ilmainen tieturvakorttikurssi https://www.spek.fi/koulutus/turvallisuuskortit/tieturva-1-ja-2/)

Tarjoamme:

Palkkaus määräytyy AVAIN työehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme tehtävään sään mukaiset työvaatteet ja suojavarusteet. Työtä tehdään vuokratyösuhteessa, joten me WorkPowerilla hoidamme ja autamme työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:

Työt alkavat 1.10.2020, joten hae tehtävään nopeasti. Töitä on tässä tehtävässä kuukauden ajan. Tehtävän jälkeen on mahdollisuus työllistyä muihin tehtäviin kauttamme. Lisätietoa tehtävästä saat hakuprosessin edetessä. 

Lisätietoja antavat:

Laura Saarela, HR-konsultti

p. 040 620 2445 / laura.saarela@workpower.fi

ja

Linda Pölkki, HR-konsultti

p. 045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot