(Poistunut julkaisusta)

Puutarhajätteen vastaanottaja, Jyväskylä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Mustankorkea Oy on Jyväskylän, Laukaan, Muuramen ja Toivakan kuntien omistama jätehuoltoyhtiö, joka tuottaa kaikki kiinteistöjen käytännön jätehuoltopalvelut: jätteen keräyksen, kuljetuksen, vastaanoton, käsittelyn sekä jäteneuvonnan. Palveluihin kuuluvat myös Mustankorkean jätekeskuksen lajittelupiha, kunnissa sijaitsevat hyötykeräyspisteet, vaarallisten jätteiden kiinteät vastaanottopaikat sekä niiden kiertävät keräykset.

Haemme Mustankorkea Oy:lle asiakaspalveluhenkisiä tekijöitä Jyväskylän toimipisteelle puutarhajätteen vastaanottoon.

Työnkuvaus

Jyväskylän vastaanottopisteellä on tarjolla kaksi erilaista toimenkuvaa. Toinen henkilö ohjaa liikennettä risteysalueella ja toinen opastaa asiakkaita lajittelemaan risu- ja puutarhajätteet omille kasoilleen ja tarvittaessa auttaa asiakkaita tyhjentämään kuormiaan. Henkilöt tauottavat toisiaan siten, että pääsee käymään jätekeskuksen sosiaalitiloissa syömässä ja WC-tiloissa tarvittasessa. Tässä työssä hyvät yhteistyötaidot ovat tärkeät. 

Työaika määräytyy vastaanottopisteen aukioloaikojen mukaan; ma-pe klo 7:00-19:00. Työvuorot saattavat hieman muokkaantua, jos asiakas kokee tarpeelliseksi. Alueelle tulee työmaakoppi, jonne voi mennä tarvittaessa sateen suojaan.

Huom. Tehtävään otetaan varalle myös kaksi päivystäjää sairastapauksien varalle. Näiden henkilöiden rahallinen korvaus sovitaan erikseen.

Työn vaatimukset

- Työn vaatimuksena on reipas ja palveluhenkinen asenne sekä oma-aloitteinen työskentelytapa

- Luotettava henkilö, jolla on pelisilmää asiakastilanteisiin

- Voimassaolevat työturvallisuus- sekä tieturva 1-kortit

(Ilmainen tieturvakorttikurssi https://www.spek.fi/koulutus/turvallisuuskortit/tieturva-1-ja-2/)

Tarjoamme:

Palkkaus määräytyy AVAIN työehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme tehtävään sään mukaiset työvaatteet ja suojavarusteet. Työtä tehdään vuokratyösuhteessa, joten me WorkPowerilla hoidamme ja autamme työsuhteeseesi liittyvissä asioissa.

Hakuprosessi:

Työt alkavat 1.10.2020, joten hae tehtävään nopeasti. Töitä on tässä tehtävässä kuukauden ajan. Tehtävän jälkeen on mahdollisuus työllistyä muihin tehtäviin kauttamme. Lisätietoa tehtävästä saat hakuprosessin edetessä. 

Lisätietoja antavat:

Laura Saarela, HR-konsultti

p. 040 620 2445 / laura.saarela@workpower.fi

ja

Linda Pölkki, HR-konsultti

p. 045 125 2737 / linda.polkki@workpower.fi