(Poistunut julkaisusta)

Puutarha- / vihertyöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

 

Hakuaika 02.02.2020 – 17.02.2020

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta PUUTARHA-/ VIHERTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin puutarhatöihin kaudelle 2020.

Työnkuva pitää sisällään mm. pensaiden ja omenapuiden leikkuutta, puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä kitkentää ja muita kasvien hoitoon liittyviä tehtäviä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja yksityisten asiakkaiden / taloyhtiöiden kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Työkohteet sijaistevat pääosin Turun sekä Kaarinan alueella ja työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 7-16 välillä. Työtuntimäärät ovat seosongin alussa 20 - 30 h/viikko ja lähempänä kesää 30 - 37.5h/viikko.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä ja oman auton käyttömahdollisuuden. Arvostamme työntekijässä eniten kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat ilmoista riippuen maalis-/huhtikuussa tai sopimuksen mukaan omasta tilanteestasi riippuen ja työt kestävät elo-syyskuuhun. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös seuraavassa sesongissa. Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikaisesti alla olevasta linkistä ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden Seniorikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.