(Poistunut julkaisusta)

Puutarha- / vihertyöntekijä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme reipasta PUUTARHA-/ VIHERTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin kiinteistöjen puutarhatöihin! Työ on määräaikainen marraskuun loppuun asti.

Työkuva pitää sisällään mm. puiden, pensaiden, perennojen ja kesäkukkien hoitoa sekä kitkentää ja muita kasvien hoitoon liittyviä tehtäviä. Työpäivien sisältö muovautuu sesongin ja taloyhtiöiden/kiinteistöjen kulloisenkin palvelutarpeen mukaan. Työssäsi saat olla päivittäin ulkona ja pääset näkemään käsiesi jäljet konkreettisesti. Maaliskuusta huhtikuulle työ on osa-aikaista, mutta huhtikuusta marraskuulle kokoaikaista. Työkohteet sijaistevat Turun alueella ja työskentely tapahtuu arkipäivisin klo 7-16 välillä.

Mikäli olet toimeen tarttuva, fyysistä ulkoilmatyötä pelkäämätön tiimipelaaja, olet juuri etsimämme tyyppi! Katsomme eduksesi myös aikaisemman kokemuksen viheralan töistä ja B-ajokortin. Arvostamme työntekijässä eniten kuitenkin kiinnostusta alaa kohtaan ja ahkeraa työskentelyotetta!

Kiinnostuitko tehtävästä? Työt alkavat helmikuun lopussa / maaliskuun alussa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian ja kerro siinä kattavasti elämäntilanteestasi, itsestäsi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkinen, p. 050 411 0375, arkisin klo 9-16.