(Poistunut julkaisusta)

Puutarha-apulaisia, alkukesä (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2021

Asiakasyrityksemme on Kangasalla sijaitseva puutarha-alan yritys, joka on erikoistunut ruukku- ja amppelikukkien kasvattamiseen ja jälleenmyyntiin. Etsimme heille reippaita puutarha-apulaisia alkukesän sesonkiin. Työt aloitetaan toukokuun alkupuolella säiden mukaan ja sesonki kestää juhannuksen tienoille.

Käytännössä työ sisältää pääasiassa kasvien kasvatukseen liittyvää hoitoa, pakkausta ja kasvien lähetystä myyntiin. Tämän lisäksi puutarhalla tehdään yleisiä siistimis- ja kunnossapitotöitä.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka on kiinnostunut puutarha-alasta ja/tai kasvien parissa työskentelystä. Myös kiinnostus/kokemus logistiikka-alalta voi olla hyödyksi. Työ on luonteeltaan fyysistä, jonka vuoksi hakijalta edellytetään hyvää peruskuntoa. Työn perusedellytyksiin kuuluu myös hyvä yhteistyökyky sekä oman kulkuvälineen käyttömahdollisuus työpaikalle liikkumista varten. Hakijalta toivotaan sinnikästä ja oma-aloitteista työotetta erityisesti sesonkiaikana työskentelyyn, jolloin työtahti voi olla hyvin ripeä. Arvostamme hakijassa rempseää ja huumorintajuista asennetta, jolla pärjää hyvin myös hektisemmissä tilanteissa.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00-15:30 välisenä aikana. Touko-kesäkuun kiireaikana toivomme työntekijän kykenevän työskentelemään tarvittaessa myös lauantaisin ja sunnuntaisin (hieman lyhyempiä työpäiviä) asiaan kuuluvia korvauksia vastaan.

Tehtävä tarjoaa tekijöille mukavan työyhteisön ja kilpailukykyisen palkan. Sesongin jälkeen on mahdollisuus työllistyä myös erilaisiin tehtäviin muille asiakasyrityksillemme.

Paikka täytetään hyvissä ajoin jo kevättalvella, joten täytä hakemus pikimmiten ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00, seniorikonsultti Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509.