(Poistunut julkaisusta)

Puutaloelementtien valmistaja
VVR Wood Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

VVR Wood Oy on erikoistunut puukerrostalojen toimituksiin.

VVR Wood on 2014 perustettu kasvava ja jatkuvasti kehittyvä yritys. VVR Wood Oy on laajentanut puukerrostalotehtaan toimitilojaan Hevossaaressa Heinolassa ja tarpeen kasvaessa haemme yritykseen uusia motivoituneita sekä kädentaitoisia tekijöitä puuelementtien valmistukseen.

Töitä on tarjolla niin puurakentamisen rautaisille ammattilaisille, kuin puuelementtirakentamisesta kiinnostuneille motivoituneille ja oppimishaluisille tekijöille. Tällöin toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kokoonpanotöiden parista tai harrastuneisuutta rakentamiseen. Eduksi katsotaan esimerkiksi rakennusalan koulutus tai kokemus. Valinnassa ratkaisee kuitenkin eniten asenne ja halu tehdä töitä käsillä.

Mikäli olet kätevä käsistäsi ja puuntyöstötyökalut ovat sinulle tuttuja, voisi tässä olla sinulla erinomainen mahdollisuus. Työssäsi pärjätäksesi toivomme, että omaat työhön tarttuvan ja tekevän asenteen sekä olet mahdollisesti käyttänyt aikaisemmin teknisiä piirustuksia työsi apuna. Töitä tehdään pääasiassa sisätiloissa.

Tässä on erinomainen mahdollisuus työhön uudessa ja modernissa tehtaassa kasvavalla ja kiinnostavalla alalla. Tarjolla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään alan ammattilaiseksi hyvässä ja kannustavassa työporukassa. Töitä tehdään porukalla sekä yksin laajasti puutaloelementtien rakentamisen parissa.

VVR Woodilla tehdään töitä 2-vuorossa arkipäivisin (vuoroviikoin työvuorot 6-14 sekä 14-22).

Uusien työntekijöiden suunniteltu aloitus on sopimuksen mukaan elokuun alku tai loppupuolella. Paikat vahvistetaan kuitenkin soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Haastattelut aloitamme jo hakuajan aikana, joten ethän turhaan odottele viimeiseen hakupäivään hakemuksen jättämisen kanssa!

Haemme töihin ensi sijassa pitkäaikaisia työntekijöitä. Työsuhde alkaa aluksi määräaikaisena Baronan kautta, ja tarkoituksena on, että henkilöt siirtyvät tämän jälkeen VVR Wood Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen.

Mahdollisista lisätiedoista ja hakemuksien käsittelystä vastaa rekrytointiprosessia hoitava Barona, joten osoitathan mahdolliset tarkemmat kysymykset tehtävästä ja hakemukset Baronalle. Yhteyshenkilönä toimii Mari Ylä-Uotila/Lassi Kaarna, puh. 050 572 4853. Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.

Käythän jättämässä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta pian ja kerrothan hakemuksessa aikaisemmasta työkokemuksestasi sekä motivaatiostasi kyseiseen työhön. Huomioithan, että emme voi valitettavasti käsitellä sähköpostitse tulleita hakemuksia.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Parhaiten olemme tavoitettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-10 välillä.