(Poistunut julkaisusta)

Puuta ja levyä käyttävän teollisuuden ratkaisujen ja tuotteiden myyjä
Puumerkki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle B-to-B –myyntiin ammattilaista, joka hallitsee puuta ja levyä käyttävän teollisuuden kokonaisvaltaisten ratkaisujen myynnin teollisuusasiakkaillemme. Sinulla on vahva verkosto alalla ja innokkuutta sekä halua kehittää asiakaslähtöisiä tuote – ja palveluratkaisuja yhdessä alan eri toimijoiden kanssa.

Vastaat Puumerkin tuote- ja palvelukonseptin aktiivisesta myynnistä ja markkinoinnista myynti-alueellasi ja pystyt kehittämään Puumerkin palveluita yhdessä muun organisaation ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden myyjien, materiaalihallinnon sekä laajan kumppanuusverkoston kanssa. Lisäksi ylläpidät aktiivisesti yhteyttä alan suunnittelijakontakteihin ja kehität yhteistyötä heidän kanssaan. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä toimialan näköalapaikalla ammattitaitoisessa organisaatiossamme.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK -tasoinen kaupallinen tai puualan koulutus. Pitempiaikainen myyntikokemus ja asiakaskunnan tuntemus B to B teollisuuden myynnistä pääkaupunkiseudun alueella katsotaan eduksi. Tarvitset tehtävässä aloitteellisuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä vuorovaikutustaitoja, joilla vakuutat asiakkaat, kumppanit ja kollegasi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii itsenäistä ja vastuullista otetta sekä kykyä työskennellä paineen alla tuloksellisesti. Lisäksi kykenet kehittämään uusia toimintamalleja ja ratkaisuja itsenäisesti ja reagoimaan nopeasti markkinassa tapahtuviin muutoksiin omassa työssäsi ja mukautumaan eri tilanteisiin yhdessä muun tiimin kanssa. Halu kehittää asioita kokonaisvaltaisesti parhaan asiakaslupauksen ylläpitämiseksi ohjaa kaikkea tekemisessäsi.

Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kieltä. Muut kielet katsotaan eduksi.  Lisäksi sinulla pitää olla valmius matkustaa ja liikkua aktiivisesti asiakasrajapinnassa. Olet aktiviinen tiimipelaaja, jonka toimisto on kentällä ja asiakkaan luona. Varsinaisen työntekemisenpaikkana voi olla Kerava tai Vierumäki.

Lisätietoja antaa liiketoimintapäällikkö Juha Riikonen puh. 0400-689 180, juha.riikonen@puumerkki.com

Jätä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 13.1.2021 oheisella linkillä