(Poistunut julkaisusta)

Puuseppiä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Oletko jo hieman kokemusta kerryttänyt puualan tekijä vailla uusia haasteita? Omaatko hyvät kädentaidot ja pidät tarkkuutta vaativasta työstä, tai onko sinulla kenties ammattiosaamista teollisuuden työstökoneiden parista?

Etsimme nyt PUUSEPPIÄ asiakaskohteisiimme Päijät-Hämeen alueelle.

Asiakkaamme toimivat puusepänteollisuuden alalla ja valmistavat tuotteita, kalusteita ja sisustusratkaisuja esimerkiksi koteihin ja julkisiin tiloihin. Etsimämme henkilöt ovat puualan osaajia koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Voit olla kerryttänyt kokemusta erilaisten käsityökalujen, CNC-koneiden tai muiden työstökoneiden saralla ja haluat kehittyä työssäsi edelleen. Työsuhteet ovat pääasiassa eripituisia määräaikaisia työsuhteita ja työt tehdään päivävuorossa tai kaksi- ja kolmivuorotyönä tehtävästä ja asiakaskohteesta riippuen.

Työskentelyotteeltasi olet tarkka, joustava ja haluat tehdä työsi laadukkaasti. Toimit tehokkaasti osana tiimiä sekä tarvittaessa myös itsenäistä työtä vaativissa tehtävissä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Asiakkaamme työkohteet sijaitsevat eri puolella Lahtea ja Päijät-Hämettä, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus sekä matkustusvalmius tarvittaessa katsotaan myös eduksi.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kauttamahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10. mennessä. Haastattelemme jo hakuajalla!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi