(Poistunut julkaisusta)

Puuseppiä Turun alueelle
Sihti Lounais-Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia ja monipuolisia penkkipuuseppiä Turun alueella toimivaan puusepänverstaaseen. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja on pitkäaikainen.

Odotamme sinulta puualan koulutusta ja käytännön työn kautta hankittua ammattitaitoa puusepänalalle. Sinulla on erinomaiset kädentaidot ja hyvä kuvanlukutaito. Edellytämme hakijoilta hyvää materiaalituntemusta. Henkilönä olet joustava ja helposti uutta omaksuva, motivoitunut ja sitoutuva. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja arvostat työssäsi laadukasta työn jälkeä.

Tehtävänkuvaan kuuluvat monipuoliset puusepäntyöt tuotteiden valmistusprosessin kaikissa vaiheissa. Työ edellyttää valmiutta toimia monipuolisissa ja vaihtelevissa pääsääntöisesti 2-vuorossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kilpailukykyiseen palkkaukseen kokemuksesi mukaan ja mukavaan työhön vakaassa puualan yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 19.7.2020 mennessä. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana, HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi

Sihti yhdistää mutkattomasti työt ja tekijät! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja autamme yrityksiä löytämään tarpeisiinsa parhaiten sopivat osaajat. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ! Löydät meidät läheltä, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomea.

Rekrytointipalvelu Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Muutamme työelämää vastuullisesti Paltan jäsenenä. Päivittäin työllistämme tuhansia tekijöitä ympäri Suomen ja lisäksi toteutamme vuosittain yli 500 rekrytointia. Henkilöstövuokrauksista ja rekrytoinneista vastaavien Sihdin konsulttien ammattitaitoisuus, yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita. Yhdessä luomme parempia työpäiviä!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi