(Poistunut julkaisusta)

Puuseppiä asiakkaallemme Paimioon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoisia ja monipuolisia penkkipuuseppiä Paimiossa toimivaan puusepänverstaaseen.  Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja on pitkäaikainen.  
Odotamme sinulta puualan koulutusta ja käytännön työn kautta hankittua ammattitaitoa puusepänalalle. Sinulla on erinomaiset kädentaidot ja hyvä kuvanlukutaito. Edellytämme hakijoilta hyvää materiaalituntemusta. Henkilönä olet joustava ja helposti uutta omaksuva, motivoitunut ja sitoutuva. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja arvostat työssäsi laadukasta työn jälkeä.  
Tehtävänkuvaan kuuluvat monipuoliset puusepäntyöt tuotteiden valmistusprosessin kaikissa vaiheissa. Työ edellyttää valmiutta toimia monipuolisissa ja vaihtelevissa pääsääntöisesti 2-vuorossa.   
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kilpailukykyiseen palkkaukseen kokemuksesi mukaan ja mukavaan työhön vakaassa puualan yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 12.8.2018 mennessä. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana, HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Puuseppä


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku