(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä/pintakäsittelijä, Kesätyö, Raisio
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Etsimme asiakasyrityksemme puusepänverstaaseen Raisioon kesätyöntekijöitä. Työ pitää sisällään pintakäsittely/puusepäntehtäviä. Töitä on tarjolla koko kesäksi ja työhön perehdytetään. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Toivomme:

- että sinulle on jonkin asteista kokemusta pintakäsittely- tai/ja puusepäntehtävistä

- reipasta asennetta työntekoon

- tiimityöskentelytaitoja

- intoa ja halua oppia uusia asioita, sillä tässä yrityksessä ei tehdä sarjavalmistusta

Tarjoamme:

- mielenkiintoisia puusepäntyötehtäviä

- ammattitaitoisen tiimin tuen

- töitä kokopäiväisesti

- palkkaus: palkkatoive, TES mukaisesti

- palkanmaksu kahden viikon välein

- mahdollisuuden työskennellä oppisopimuksella

 

Kerro hakemuksessa minkälaista kokemusta sinulla on pintakäsittely/puusepän tehtävistä ja lähetä hakemuksesi pian! Nyt on tarjolla kesätyö, jossa pääset työskentelemään yhdessä alan ammattilaisten kanssa.

Asiakasyrityksemme tuottaa yli 30-vuoden kokemuksella arkkitehdeille, rakennusliikkeille, laivanvarustajille, telakkayhtiöille, julkishallinnolle sekä yksityisasiakkaille kokonaisvalmiita, kestäviä ja näyttäviä sisustus- ja pintamateriaaliratkaisuja suunnitteluineen ja asennuksineen. 

Yhteydenotot: Sanna Aho, Smile Education, puh. 0400 983931, sanna.aho@smilepalvelut.fi

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi