(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä/konepuuseppä, Raision Puusepät Oy (Raisio) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Asiakkaamme Raision Puusepät Oy on julkisten tilojen erikoiskalusteiden ja -sisustuksien valmistaja. Laadukkaiden puukalusteiden ohella heidän toimituksiinsa kuuluu mm. kivi-, metalli- ja lasirakenteita. Raision Puuseppien vahvinta osaamista ovat mittavatkin kokonaisuudet, joissa eri sisustusmateriaalit kohtaavat. 

Etsimme nyt asiakkaallemme kokenutta

PUUSEPPÄÄ/KONEPUUSEPPÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Raision tehtaalle.

Puuseppänä työskentelet monipuolisissa ja vaihtelevissa erikoispuusepän työtehtävissä. Työnkuvaan sisältyy perinteisten puusepän töiden lisäksi myös mm. Corian-töiden tekemistä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy

  • tehtävään soveltuva koulutus (esim. puuseppä)
  • työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • hyvät käsityötaidot 
  • tiimityötaitoa
  • hyvää keskittymiskykyä ja tarkkuutta

Työ edellyttää myös aktiivista ja itsenäistä työotetta. CNC-osaaminen katsotaan hakijan eduksi, muttei ole välttämätöntä. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan, laadukkaat työskentelyvälineet sekä näköalapaikan merkittävän puusepänteollisuusalan organisaatiossa. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä vakituisena työsuhteena, palkkaus on neuvoteltavissa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera 9.6.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n toimitusjohtaja Nina Koskiselta, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.