(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Etsimme asiakkaallemme puusepäntaitoista työntekijää monipuolisiin jalustustuotannon tehtäviin, olisitko se sinä?

Työnkuva:

Työssäsi toimit julkitilojen kalusteiden valmistuksessa nykyaikaisella konekannalla. Työssäsi valmistat osia sekä olet mukana kokoonpanossa. Tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä, ja ne valmistetaan suunnitelmien/piirrustusten mukaisesti. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Työtä tehdään tällä hetkellä päivävuorossa, mutta valmius 2-vuorotyöhön pitää olla. Työskentely tapahtuu tehdasympäristössä.

Toivomme sinulta:

Sinulla on mahdollisesti puusepän koulutus tai olet kerryttänyt työn kautta kokemusta puun työstämisestä. Työnjälkesi on laadukasta, viihdyt haastavien projektien parissa etkä kaihda fyysistä työtä. Osaat lukea piirrustuksia hyvin ja teet mittatarkkaa jälkeä. Työskentelyasenteesi on joustava ja sinulla on korkea työmoraali. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi. Vaikket olisi kaikilta osin vielä valmis ammattilainen, mutta sinulla on halu kehittyä sellaiseksi, ethän jätä hakematta tähän tehtävään!

Tarjoamme sinulle:

Työtä pääset tekemään taitavan ja ammattitaitoisen porukan kanssa. Tässä työpaikassa jokainen henkilö on tärkeä osa päivittäistä tekemistä, jokaisen työpanos on arvokasta. Työ on kiinnostavaa ja vaihtelevaa, kun pääset mukaan erilaisiin projekteihin. Työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi. Työ on alkuun vuokratyösuhde, mutta hyvällä osaajalla on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaamme kirjoille vuokratyösuhteen päätteeksi. Palkkauksessa ja työsopimuksessa noudatamme puusepänteollisuuden tessiä, palkkauksessa huomioidaan kuitenkin aiempi työkokemus ja osaaminen. WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Jäikö joku askarruttamaan?

Lisätietoja voi kysyä WorkPowerin yhteyshenkilöiltä

Elina Forssell, HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

tai

Niina Riikonen, asiakkuuspäällikkö

niina.riikonen@workpower.fi