(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä
Paimion Puupojat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Etsimme asiakkaallemme Paimion Puupojat Oy ammattitaitoisia ja monipuolisia penkkipuuseppiä Paimiossa toimivaan puusepänverstaaseen. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja on pitkäaikainen.

Odotamme sinulta puualan koulutusta ja käytännön työn kautta hankittua ammattitaitoa puusepänalalle. Sinulla on erinomaiset kädentaidot ja hyvä kuvanlukutaito. Edellytämme hakijoilta hyvää materiaalituntemusta. Henkilönä olet joustava ja helposti uutta omaksuva, motivoitunut ja sitoutuva. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja arvostat työssäsi laadukasta työn jälkeä.

Tehtävänkuvaan kuuluvat monipuoliset puusepäntyöt tuotteiden valmistusprosessin kaikissa vaiheissa. Työ edellyttää valmiutta toimia monipuolisissa ja vaihtelevissa pääsääntöisesti 2-vuorossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen, kilpailukykyiseen palkkaukseen kokemuksesi mukaan ja mukavaan työhön vakaassa puualan yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 30.8.2020 mennessä. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välisenä aikana, HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi