(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä
Go On Kotka

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Lasivuorimaa on perinneikkunoiden, puu-alumiini-ikkunoiden, alumiini-ikkunoiden, alumiiniovien, lasikattojen sekä alumiini-lasijulkisivurakenteiden valmistukseen erikoistunut yritys. Lasivuorimaalla on isot tuotantotilat Kotkassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme nyt höyläystaitoista PUUSEPPÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Pääasiallisena työnkuvana ovat höyläys, ikkunanosien tapitus, sahaus sekä konetyöstöt. Työssä pärjääminen edellyttää hyviä kädentaitoja sekä kokemusta puusepän työtehtävistä. Hakijalta vaaditaan myös osaamista asetteiden laitosta sekä ymmärrystä terien toiminnasta.

Työ on keskiraskasta tehdastyötä, joten perushyvää fyysistä kuntoa vaaditaan. Katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta koneista tai konepuusepän työstä. Myös trukinajotaito katsotaan eduksi.

Työaika on arkisin klo 7-15.30 ja palkka osaamisen mukaan, 12-14 €/h. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, minkä jälkeen on tarkoituksena vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kotkan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.