(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä
Suomen Henkilöstöpooli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019
Oletko kokenut puuseppä, joka etsii uusia haasteita? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Saloon ammattitaitoista puuseppää pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on suomalaiseen muotoiluun, laadukkaiden design-esineiden ja kalusteiden valmistukseen erikoistunut yritys, jossa sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään itsenäisesti monipuolisten asiakastilausten parissa. Tässä työpaikassa saat vastuuta, huolenpitoa sekä vapautta vaikuttaa omaan työhösi.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta puusepäntyöstä sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti myös haastavampien tehtävien parissa. Työskentelyasenteesi on joustava, vastuullinen ja huolellinen. Tärkeitä ominaisuuksiasi ovat myös ongelmanratkaisukyky, oma-aloitteisuus ja tuloshakuisuus. Aiempi kokemus projektiluontoisten asiakastilausten parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työ on kokoaikaista ja työsuhde on voimassa toistaiseksi. Palkkaus määräytyy puusepänteollisuuden työehtosopimuksen sekä hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme yksityisen työterveydenhuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemus pikaisesti tai viestiä WhatsAppilla 046 921 7579. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!