(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Oletko kokenut puuseppä vailla uusia haasteita? Haluaisitko työskennellä itsenäisesti monipuolisten tehtävien parissa nopeatempoisessa ympäristössä?

Haemme nyt asiakkaallemme Puusepänliike Ukkopuulle PUUSEPPÄÄ Nastolaan.

Ukkopuu on päijäthämäläinen puualan yritys, jonka erikoisalaa ovat keittiöt ja julkisten tilojen kalusteet. Yrityksen toimitilat nykyaikaisine tuotantokoneineen sijaitsevat Nastolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Puusepän työssä osallistut korkealaatuisten, kotimaisten puusepäntuotteiden valmistukseen. Työpisteesi sijaitsee pääasiassa Nastolassa Varjolan teollisuusalueella, mutta osaamisesi ja kokemuksesi perusteella voit päästä mukaan myös työmailla tehtäviin asennuksiin muualle Etelä-Suomeen. Työskentelet osana tiivistä yhteisöä, jossa työt tehdään reippaasti, ajallaan ja tarkasti. Työ on arkisin yhdessä vuorossa tehtävää päivätyötä.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta puusepäntyöstä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Yleisimmät puuntyöstökoneet ja käsityökalut ovat sinulle tuttuja ja teet työsi sujuvasti ja laadukkaasti. Työskentelyasenteesi on joustava ja sinulla on korkea työmoraali. Työtavoiltasi olet tarkka ja tehokas etkä karta fyysistäkään työtä. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Työ on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta sopivalla osaajalla on sen jälkeen mahdollisuus työllistyä vakituisesti suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Toiveenamme onkin löytää tekijä, jolla on mahdollisuus sitoutua työhön pitkäaikaisesti. Työt pääset aloittamaan vaikka heti.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 18.8.2019. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi