(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.


Haemme asiakkaallemme Päijät-Hämeen alueelle ammattitaitoista

PUUSEPPÄÄ.


Tehtävässä onnistuu, kun osaa lukea piirustuksia, hallitsee käytetyimmät puusepänteollisuuden koneet ja laitteet ja omaa vähän työkokemusta alalta. Onhan sinulla myös alan koulutus ja aitoa kiinnostusta puualaan.

Osaat työskennellä itsenäisesti, huolellisesti ja olet laatutietoinen sekä hallitset puun ominaisuuksien tuntemisen niin valmistusvaiheessa kuin lopullisessa tuotteessakin. Toivomme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta sekä halua osallistua puusepänverstaan eri työvaiheisiin. Oma-aloitteisuus ja hyvät yhteistyötaidot ovat myös ”repussasi” mukana.


Jos kiinnostuit paikasta lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstöpalvelu Heimo, Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi