(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

VELHO Production Oy tarjoaa ravintoloiden, elokuvateattereiden ja muiden julkisten tilojen kalustusasennuksia ja kalustusta sekä sisustussuunnittelupalveluja niin yksittäisille yrittäjille kuin suurille ketjuille. Katso lisää www.velhoproduction.fi

Etsimme nyt puuseppää kalustevalmistukseen Raisioon. Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa mittatilauskalusteiden valmistus tuotantotiloissamme. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä.

Edellytämme hakijalta puusepän ammatillista koulutusta, sekä jonkin verran aikaisempaa työkokemusta, mieluiten kalustevalmistuksesta. Työtä tehdään ilman ohjausta ja valvontaa, joten edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Erityisesti arvostamme ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Riku Koski, puh. 050 411 0470.