(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä teollisuuteen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Haemme Jyväskylään ammattitaitoista teollisuuden puuseppää 

Työnkuva:

Työssäsi toimit julkitilojen kalusteiden valmistuksessa nykyaikaisella konekannalla. Työ on itsenäistä ja monipuolista. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. 

Toivomme sinulta:

Puualan koulutusta tai työssä hankittua kokemusta. Työnjälkesi on laadukasta, viihdyt haastavien projektien parissa, etkä kaihda fyysistä työtä. Osaat lukea kuvia hyvin ja teet mittatarkkaa jälkeä. Työskentelyasenteesi on joustava ja sinulla on korkea työmoraali.  Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle:

Taitavan ja ammattitaitoisen työporukan. Kiinnostavan ja vaihtelevan työn erilaisten projektien parissa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi. WorkPowerin vuokratyöntekijänä saat HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä.

Lisätietoja

Elina Forssell

HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

040-7069967