(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä, Tälli Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Tälli Oy on vuonna 1979 perustettu perheyhtiö. Se valmistaa Formica IKI® -korkeapainelaminaattiin pohjautuvia komponentteja sopimusvalmistajana asiakkaidensa mallien ja toiveiden mukaisesti yhteistyössä Formica IKI Oy:n kanssa. Yrityksen kasvavaan asiakaskuntaan kuuluvat mm. rakennus-, laiva-, kaluste-, sairaala-, elintarvike- ja puusepänteollisuus.

Tälli Oy:n liiketoiminnan kivijalkana toimivat osaava henkilöstö, uusiutuva konekanta, tarkat toimitukset, tuotteiden kotimaisuus sekä ekologisuus. Etsimme heille nyt ammattitaitoisia

PUUSEPPIÄ

pitkäaikaisiin työsuhteisiin Keuruuseen.

Edellytämme hakijoilta CNC-osaamista, alan koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme myös aktiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan!

Työ on kokopäiväistä vuokratyötä, joka alkaa sopimuksen mukaan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työtilanteen salliessa tarkoituksena on työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi tekijäksi. Tuotantoa on pääsääntöisesti 2 vuorossa ja poikkeustapauksissa tehdään tarvittaessa 3-vuoroa. Palkkaus alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 9-16 myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.