(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä, Tälli Oy (Keuruu)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Tälli Oy on vuonna 1979 perustettu perheyhtiö. Se valmistaa Formica IKI® -korkeapainelaminaattiin pohjautuvia komponentteja sopimusvalmistajana asiakkaidensa mallien ja toiveiden mukaisesti yhteistyössä Formica IKI Oy:n kanssa. Yrityksen kasvavaan asiakaskuntaan kuuluvat mm. rakennus-, laiva-, kaluste-, sairaala-, elintarvike- ja puusepänteollisuus.

Tälli Oy:n liiketoiminnan kivijalkana toimivat osaava henkilöstö, uusiutuva konekanta, tarkat toimitukset, tuotteiden kotimaisuus sekä ekologisuus. Etsimme heille nyt ammattitaitoisia

PUUSEPPIÄ

pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Edellytämme hakijoilta CNC-osaamista, alan koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Arvostamme myös aktiivista asennetta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan!

Työ on kokopäiväistä vuokratyötä, joka alkaa sopimuksen mukaan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työtilanteen salliessa tarkoituksena on työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi tekijäksi. Tuotantoa on pääsääntöisesti 2 vuorossa ja poikkeustapauksissa tehdään tarvittaessa 3-vuoroa. Palkkaus alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, lähetä hakemuksesi ja CV:si jo tänään! Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-16 myyntikonsultti Minna Kotilaiselta, p. 044 740 4501.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.