(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä, Tälli Oy (Keuruu)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Tälli Oy on vuonna 1979 perustettu perheyhtiö. Se valmistaa Formica IKI® -korkeapainelaminaattiin pohjautuvia komponentteja sopimusvalmistajana asiakkaidensa mallien ja toiveiden mukaisesti yhteistyössä Formica IKI Oy:n kanssa. Yrityksen kasvavaan asiakaskuntaan kuuluvat mm. rakennus-, laiva-, kaluste-, sairaala-, elintarvike- ja puusepänteollisuus.

Tälli Oy:n liiketoiminnan kivijalkana toimivat osaava henkilöstö, uusiutuva konekanta, tarkat toimitukset, tuotteiden kotimaisuus sekä ekologisuus. Etsimme heille nyt ammattitaitoisia

PUUSEPPIÄ

pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Yrityksen tuotannosta jää eläkkeelle kaksi pitkänlinjan CNC-konepuuseppää. Näitä loistavia työkavereita korvaamaan haetaan hyvällä asenteella varustettua ja oppimishaluisia puutyöntekijöitä. Saappaat ovat isot, mutta aluksi on saatavilla ”pienempiä kokoja". Koneet ovat uusinta tekniikkaa ja tarvittaessa yritys kouluttaa tehtäviin.

Odotamme hakijalta alan koulutusta ja mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä.

Työ on kokopäiväistä vuokratyötä, joka alkaa sopimuksen mukaan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työtilanteen salliessa tarkoituksena on työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi tekijäksi. Tuotantoa on pääsääntöisesti 2 vuorossa ja poikkeustapauksissa tehdään tarvittaessa 3-vuoroa. Palkkaus alan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, niin lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.alenconsulting.fi jo tänään! Lisätietoja tehtävästä voit kysellä arkisin klo 9-16 myyntikonsultti Pertti Nurmelta, p. 044 740 4503.