(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä tai CNC-Puuseppä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021
Etsimme asiakkaallemme puuseppää puutuoteteollisuuteen kokopäiväiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan alkuun noin puolen vuoden määräaikaiseksi, jonka jälkeen valittu henkilö pyritään vakinaistamaan asiakasyritykseen.

Työssä menestyminen edellyttää puusepänalan koulutusta - voit olla vastavalmistunut tai kokeneempi ammattilainen. Toivomme kuitenkin, että olisit jo jonkun verran kartuttanut kokemusta puusepänalan tehtävistä. Arvostamme erityisesti kokemusta kalustetöistä, etenkin vene- ja meriteollisuudessa. CNC-osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta alaa kohtaan. Työpaikka antaa kattavan perehdytyksen työtehtäviin.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten ja vaihtelevien tuotteiden parissa, säännöllisen työajan ma-pe 7.00 -15.30 sekä vähintään TES:in mukaisen palkkauksen. Yritys sijaitsee Paimiossa, joten oman auton käyttö on lähes välttämätöntä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.