(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä, Raisio
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme Raisiossa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kokenutta penkkipuuseppää.


Etsimältämme puusepältä toivomme löytyvän aiempaa kokemusta Corian tai vastaavan materiaalin kanssa työskentelystä. Työssä altistutaan puupölylle. Kyseessä on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde.


Toivomme hakijoilta:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- kykyä itsenäiseen työskentelyyn

- ahkeraa ja motivoitunutta työotetta


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksemme omille palkkalistoille vakituiseksi työntekijäksi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.