(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä, Raisio
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Raisioon ammattitaitoista puuseppää. Tarjolla on pitkäaikainen työ motivoituneelle ja puusepän työstä aidosti kiinnostuneelle tekijälle. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta ruiskumaalauksesta, mutta se ei ole välttämätöntä.

Asiakasyrityksemme tuottaa yli 30-vuoden kokemuksella arkkitehdeille, rakennusliikkeille, laivanvarustajille, telakkayhtiöille, julkishallinnolle sekä yksityisasiakkaille kokonaisvalmiita, kestäviä ja näyttäviä sisustus- ja pintamateriaaliratkaisuja suunnitteluineen ja asennuksineen. 

Toivomme:

- että sinua kiinnostaa enemmän yksittäiskappaleiden valmistus kuin sarjatyön tekeminen

- olet innostunut ja kiinnostunut aidosti puusepän tehtävistä

- ja sinulla on jo hankittuna kokemusta puusepän tehtävistä

Tarjoamme:

- mielenkiintoisia puusepäntyötehtäviä

- tukea omalta tiimiltä ja paikan ammattilaisten tiimissä

- töitä kokopäiväisesti

- palkkaus: palkkatoive

- palkanmaksu kahden viikon välein

- mahdollisuuden oppisopimukseen mikälli haluat opiskella työn ohessa

 

Yhteydenotot: Sanna Aho, puh. 0400 983931, sanna.aho@smilepalvelut.fi

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi