(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä - ProtosDemos Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019

ProtosDemos on suomalaiseen muotoiluun, suunnitteluun ja tuotteiden valmistukseen erikoistunut nuorekas ja innovatiivinen yritys, jonka näkymät, visiot ja tuotteet ovat vertaansa vailla. ProtosDemos on saavuttanut vakaan aseman suomalaisilla designmarkkinoilla, mutta vauhti kiihtyy yhä. ProtosDemos innostuu, tekee, vakuuttaa ja vaikuttaa yhä enemmän myös maailmalla.

Kiivaan kasvuvauhtimme edelleen jatkuessa kaipaamme energiseen porukkaamme Halikkoon ammattitaitoista PUUSEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimämme tekijä on kokenut alansa ammattilainen, joka innostuu uusista ja vaihtelevista haasteista. Meillä ei massatuotantoa ole, mutta sitäkin omaperäisempiä ratkaisuja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Arvostammekin kokemusta vastaavassa toimintaympäristössä toimimisesta ja projektiluontoisten asiakastilausten parissa työskentelystä. Annamme ehdottoman tukemme ja tarvittavan perehdytyksen jokaiselle työntekijällemme, mutta kovan työtahdin vuoksi emme voi ottaa riveihimme täysin vasta-alkajia.

Yrittäjähenkisyys, laatutietoisuus, ja ongelmanratkaisukyky ovat ominaisuuksia, joita arvostamme. Lisäksi omaperäiset ratkaisut, sovituissa aikatauluissa pysyminen ja vastuun kantaminen omasta työstä ovat ohjanneet työskentelyäsi ennenkin. Erinomainen laatu, uniikki design ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme kulmakiviä ja mikäli koet ne myös omaksesi, saatat hyvinkin olla etsimämme työkaveri.

Odotamme henkilökunnaltamme sitoutumista, joustoa ja me-henkistä asennetta, mutta olemme valmiita myös antamaan paljon. Saat huolenpitoa, vapautta, vastuuta ja tilaa omalle tavallesi työskennellä. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan, johon voit vaikuttaa itse oman työsi ja asenteesi kautta.

Heittäydy mukaan rentoon porukkaamme ja ota oma paikkasi!

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Kiinnostuitko? Lisätietoja saat Jenniltä Henkilöstötalolta: jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi, p. 010 230 6523

Haethan pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!