(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä, Padasjoki
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Haemme asiakkaallemme HUOLELLISTA PUUSEPPÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteen Padasjoelle.

Asiakasyrityksemme valmistaa julkitila- ja messukalusteita. Työtehtävinäsi ovat mm. erilaisten kalusteiden valmistukseen liittyvät puusepän työt. Viikottainen työaika on vähintään 35h/vko.

Tässä erinomainen työpaikka esimerkiksi vasta valmistuneelle puusepälle tai alasta kiinnostuneelle. Emme edellytä aikaisempaa kokemusta alalta, mutta toki katsomme kokemuksen eduksi. Asiakkaamme on valmis kouluttamaan sinusta alan ammattilaisen!

Edellytämme sinulta huolellisuutta, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä ripausta yrittäjähenkisyyttä. Työ on urakkaluonteista työtä, joten sinulta vaaditaan reipasta asennetta ja otetta työhön. Katsomme eduksi myös tietotekniset taidot.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on puusepänalan alan TES tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi