(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä (Nokia)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020

Etsimme nyt pitkillä perinteillä huonekaluvalmistuksen parissa toimivalle asiakasyrityksellemme puuseppää Nokialle. Tarve työntekijälle on syntynyt suuresta tilauksesta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä vuokratyösuhteella ja työtä on tiedossa arviolta kesäkuun loppuun asti.

Käytännössä työ painottaa huonekalujen kokoonpanoon kasauspuristinta hyödyntäen. Työkaluina käytetään pääsääntöisesti akkuruuvinväännintä ja painoprässiä. Vaikka huonekalujen kokoonpano on pääasiallinen työtehtävä, kuuluu toimenkuvaan myös muita yleisiä konepuusepän töitä ja työvaiheita. Työ edellyttää aiempaa kokemusta puusepän töistä ja kuvanlukutaitoa. Alan koulutus katsotaan eduksi. Toiveissa olisi löytää tekijä, jolta löytyvät C-ajokortti ja voimassa olevat ammattipätevyydet, jotka mahdollistaisivat myös huonekalujen kuljetukset. Ajokortin ja ammattipätevyyksien puute ei kuitenkaan ole kynnyskysymys, mikäli vahvaa puusepän osaamista löytyy.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509. Soitot arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana.