PUUSEPPÄ, KAKSI PAIKKAA
Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen kahta puuseppää puutekniikkaan. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Rakentajamme ovat erikoistuneet etenkin Helsingin kaupungin rakennusten korjaamiseen ja käytön aikaiseen remontointiin. Monet arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset sekä entisöinnit ovat Staran käsialaa.

Mitä teet?

Valmistat, pintakäsittelet ja asennat huonekaluja, ovia, ikkunoita, kalusteita ja muitakin rakennuskomponentteja sekä sisälle että ulos.

Osallistut tuotteiden suunnitteluun ja pystyt työskentelemään CNC-ohjatuilla koneilla. Puupohjaiset levyt, komposiittimateriaalit ja massiivipuusahatavara muuttuvat taitavissa käsissäsi laadukkaiksi tuotteiksi.

Kuka olet?

Sinulla on puusepän koulutus. Olet joustava ryhmätyöskentelijä. Aikaisempi kokemus vastaavista töistä luetaan eduksesi.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme vaihtelevan tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. 

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 7.30–15.30 työpäällikkö Teijo Rautio. Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 20.5. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on 43-39-19.

Lisätiedot: työpäällikkö Teijo Rautio, puh. 09 310 39320, teijo.rautio@hel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265696
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki