(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä, DURAT / Tonester Oy (Rymättylä)
DURAT / Tonester Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

DURAT (Tonester Oy) on vuonna 1990 perustettu suomalainen perheyritys, joka valmistaa asiakkailleen yksilöllisesti suunniteltuja kalusteita esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Heidän patentoimansa tuote Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita mm. kylpyhuoneisiin ja keittiöihin asiakkaille ympäri maailmaa. Durat sisältää noin 30 % uusiomuovia ja on 100 %:sti kierrätettävissä. Heidän tehtaansa sijaitsee Rymättylässä. Lisätietoja yrityksestä osoitteesta www.durat.fi.

Etsimme nyt PUUSEPPÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Rymättylään eläköitymisen vuoksi.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset puusepän tehtävät Duratin tehtaalla Rymättylässä. Katsomme eduksi puusepän, rakennusalan tai muun tehtävään soveltuvan koulutuksen. Tärkeintä on, että kädessäsi pysyvät niin sirkkeli kuin kuviosahakin, sillä työpäiväsi koostuu juuri näiden työkalujen käytöstä. Kalusteiden liimaus ja pienet hiontatyöt sisältyvät myös työpäivääsi. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä kokemus erilaisten työkalujen ja koneiden käytöstä katsotaan eduksi. Työhön annetaan kuitenkin kattava perehdytys, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat.

Arvostamme itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisukykyä sekä laatutietoista ja tarkkaa asennetta omaa kädenjälkeään kohtaan. Työaika on arkisin klo 7–15 välillä, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarjoamme pitkäaikaisen työsuhteen sekä mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja mukavassa työyhteisössä. Hae paikkaa, mikäli etsit pitkäaikaista tehtävää sekä monipuolista työnkuvaa tyylikkäiden, laadukkaiden ja aikaa kestävien tuotteiden parissa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta! Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan arkisin klo 9-16, p. 050 411 0343. Durat ei vastaa tässä vaiheessa tiedusteluihin.