(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä / asentaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019
Etsimme asiakkaallemme pikaisella aikataululla puuseppää kalusteasennuksiin. Työ on kokopäiväinen ja kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Työssä vaaditaan puualan työkokemusta, paineensietokykyä, käsityöläisasennetta ja ammattiylpeyttä siistin työjäljen tuottamiseen. Tehtäviin kuuluu mm. arvokohteiden kalusteasennukset ja saunapaneloinnit työmaaolosuhteissa.

Etsimämme osaaja omaa puusepän/kirvesmiehen koulutuksen, muutaman vuoden kokemuksen puusepän/kirvesmiehen/timpurin töistä sekä positiivisen ja oppimisenhaluisen asenteen. Asennustöissä on usein kiireinen aikataulu ja vaatimustaso työnjälkeen korkea, joten olethan alan ammattilainen.

Suomen kielen taito, korkea työmoraali omaan työnjälkeen sekä halu työllistyä alan arvostetulle pitkänlinjan toimijalle.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Työ suoritetaan alustavasti henkilöstövuorauksena HR Yhtiöt Oy:n kautta. Työt alkavat helmikuun toisella viikolla tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Toimeksiannossa on käytössä Hetipalkka-malli. Hetipalkka on HR Yhtiöt Oy:n tarjoama palvelu, jossa työntekijä saa palkan nopeutetussa aikataulussa. Palkkapäivä on halutessasi joka perjantai!

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää www.hryhtiot.fi