(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä / artesaani
Helsingin ev.lut. seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Helsingin seurakuntayhtymä muodostuu 18 suomenkielisestä ja kolmesta ruotsinkielisestä evankelisluterilaisesta seurakunnasta. Se huolehtii seurakuntien talous-, hallinto-, kiinteistö-, rakennus- ja hautausmaa-asioista.

Seurakuntayhtymän kiinteistöosastolla ovat kiinteistökehitys, tilapalvelu- ja ylläpitopalveluyksiköt sekä hautaustoimen ja hautainhoitorahaston palveluyksiköt. Haemme joukkoomme
Puuseppää/artesaania

Haluatko ottaa vastaan haasteen kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuskannan korjaustehtävissä?
Haemme työsuhteista korjausmiestä työskentelemään kiinteistöosaston ylläpitopalvelut-yksikössä osana neljän hengen korjausryhmää. Pääasiallisia tehtäviä ovat seurakuntien käytössä olevien tilojen ja kalusteiden korjaukset. Verstas sijaitsee Helsingissä Malmin hautausmaalla. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Työsuhteen menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä Lisäksi vaaditaan veneen kuljetustaitoa Helsingin seurakuntayhtymän saarikohteiden välillä. Erityisesti arvostamme palveluhenkisyyttä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Tehtävän palkkaus KirVESTES:in vaativuusryhmän 402 mukainen. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen. Se on enintään 15 prosenttia peruspalkasta. Tehtävä tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakeminen tehtävään tapahtuu ensisijaisesti rekrytointiohjelmamme kautta. Hakemus on täytettävä 3.7.2018 klo 12.00 mennessä. Tutkintotodistukset tarkistetaan haastattelujen yhteydessä, eikä niitä tule lähettää hakemusten mukana. Haastattelut järjestetään elokuun 2018 aikana.

Tiedusteluihin vastaa vs. ylläpitopäällikkö Helena Kajala 09 2340 2708