(Poistunut julkaisusta)

Puuseppä / artesaani, kiinteistöosasto
Helsingin ev.lut. seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Helsingin seurakuntayhtymä muodostuu 18 suomenkielisestä ja kolmesta ruotsinkielisestä evankelisluterilaisesta seurakunnasta. Se huolehtii seurakuntien talous-, hallinto-, kiinteistö-, rakennus- ja hautausmaa-asioista.

Seurakuntayhtymän kiinteistöosastolla ovat kiinteistökehitys, tilapalvelu- ja ylläpitopalveluyksiköt sekä hautaustoimen ja hautainhoitorahaston palveluyksiköt. Haemme joukkoomme
Puuseppää/artesaania

Haluatko ottaa vastaan haasteen kulttuurihistoriallisesti arvokkaan rakennuskannan korjaustehtävissä?
Haemme työsuhteista korjausmiestä työskentelemään kiinteistöosaston ylläpitopalvelut-yksikössä osana neljän hengen korjausryhmää. Pääasiallisia tehtäviä ovat seurakuntien käytössä olevien tilojen ja kalusteiden korjaukset. Verstas sijaitsee Helsingissä Malmin hautausmaalla. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Työsuhteen menestyksekäs hoitaminen edellyttää kykyä vastuuntuntoiseen ja itsenäiseen työskentelyyn sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Erityisesti arvostamme oma-aloitteista palveluhenkisyyttä ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Merkittävä osa töistä tapahtuu Helsingin leirikeskussaarissa meren ollessa veneilykelpoinen ja tällöin laivuriosaaminen on tarpeellinen. Tähän on saatavana koulutusta työnantajan kustantamana.

Tehtävän palkkaus KirVESTES:in vaativuusryhmän 402 mukainen. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa, joka perustuu aikaisempaan työkokemukseen. Se on enintään 236,90 euroa. Tehtävän täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävä tulee ottaa vastaan sopimuksen mukaan.

Hakeminen tehtävään tapahtuu ensisijaisesti rekrytointiohjelmamme kautta. Hakemus on täytettävä 27.1.1.2021 klo 16.00 mennessä. Tutkintotodistukset tarkistetaan haastattelujen yhteydessä, eikä niitä tule lähettää hakemusten mukana. Haastattelut järjestetään helmikuun aikana.

Tiedusteluihin vastaa työpäällikkö Terttu Räsänen puh. 09 2340 2702, terttu.rasanen@evl.fi.